Söndagar suger!

Jag har inte bloggat på hur länge som helst känns det som. I helgen har jag varit med Michaela och Jonna i alla fall. Vi hade jätte roligt, som vanligt ;)
I dag är jag supertrött, har inte sovit så mycke i natt. Men,men man får väl skylla sig själv som är vaken hela natten :P
Snart ska jag väl äta, sen får jag se vad som händer :)
Bild från danmark :)

Borta bra, men hemma bäst ;)

I går var det första gången jag träffade Michaela, Jonna och Enya på över 2 veckor. Jag kom alltså hem i torsdags natt och på fredagen åkte jag nästan på direkten till Michaela. Sen lite senare på fredagen for jag på stallet en sväng och red Pokémon. Hon var duktig som vanligt :)
Sen for jag och va med Jonna, Michaela och Enya. Vi hade jätte kul hela kvällen och jag hoppas vi får det lika kul i kväll :)

Frisk :D

För att göra en lång historia kort så kan jag börja med att säga (om ni nu skulle ha glömt) att jag är på Rörö. Mina låtsas tremeningar är också här.
I söndags så fick Melinda halsfluss och svinkoppor, hon fick mycket feber och blev jätte sjuk. Dagen efter åkte dom till sjukhuset och hon fick penicellin. Då kände jag att jag hade ont i halsen och jag blev ganska snabbt sjuk, jag med.
Jag fick penicellin på direkten så jag skulle slippa bli så sjuk som hon blev, och nu mår vi båda ganska bra :)
Nu ska vi kolla på film, vi vill egentligen bada men det får vi inte :(


Packat hela dagen...

Nu är jag äntligen klar med packningen, jag ska ju åka till Rörö i morgon. Det är en ö som ligger utanför Göteborg.
Där ska vi vara i en vecka, sen åker vi vidare till Danmark och stannar där några dagar. Sen ska vi fara den långa vägen hem igen :) Vi åker ju bil så det tar ju ett tag :P
Det ska bli kul att fara bort ett tag, vi ska vara borta i två veckor. Jag kommer hem lagom till skolan :P
Om jag inte minns fel så börjar skolan den 22 augusti.

Vi solar :)

Jag har nyss legat ute och solat, jätte härligt :) Då kom min lilla kisse och la sig bredvid mig, hon verkade tycka det var riktigt skönt ute i solen ;)
Söt Lisa :)

RSS 2.0