Mys helg :)

Har haft en supermysig helg, på fredagen följde jag Jonna och Enya till Lycksele över dagen. Där köpte jag lite saker bland annat smycken, hårinpackning, godis, smink och lite annat :)
Vi åt middag hos Jonna sen for vi hem till mig för att se film, först färgade vi mitt och Enyas hår, det blev ingen skillnad på mig tycker jag. Innan vi skulle börja kolla på filmerna kom Dan, så då fick han va me och se film :) När vi hade kollat på en var vi så trötta så vi gick och la oss.
På löragen gjorde vi inte mycket, jag var på stallet och red Zazza sen skjutsade Simon hem mig på skotern :) Typ klockan 8 började vi kolla på film, sen vid 9 skulle Dan hem :/
Men vi fortsatte kolla och efter ett tag kom Simon och Tiger, men Tiger var inte där länge, men Simon stannade. Vi såg klart på filmerna sen låg vi och pratade och hade det mysigt :)
Vid 5 for han hem och vi gick och la oss på direkten, idag vaknade vi halv 3, så då åt vi frukost och sen for jag på stallet. Jag åt middag hos mormor och morfar sen for jag hem, jag har iaf haft en jätte mysig helg :)
Bild på mitt hår som ni fortfarande inte har sett :)

Min dag (:

Idag har jag inte gjort särskilt mycket faktiskt, bara tagit det lugnt. Mitt på dagen kom min kära farfar och han ska väl stanna här i några dagar, mycket trevligt :)
Sen åkte jag ner på stallet en sväng för att rida lilla Lucas. Eftersom det var så härligt väder ute så skrittade jag och Johanna fram ute, super mysigt. Sen red vi inne och han var ganska seg i början men efter ett tag fick han lite mer fart :)
Sen har jag inte gjort så mycket mer, ätit middag med familjen och haft det trevligt, nu väntar jag bara på att Big Brother ska börja ;)
Bild på Lucas från idag :)

RSS 2.0