Lunch typ...

Nu sitter vi i Tc och har lunch, vi börjar om typ 20 min då har vi svenska, sen matte, sen slutar vi! :) Vi slutar fem i tre idag, riktigt skönt! :) Efter skolan blir det att fara och handla lite skolsaker med pappa, sen ska jag på stallet där jag inte har varit på säkert två månader, har verkligen saknat det och jag som hade tänkt att sluta, det skulle aldrig gå...
Sen ikväll ska jag nog vara hos Michaela och umgås med mina söta kompisar ;)
 

Shopping i spöregnet!

När jag vaknade i morse helt av mig själv klockan 9 blev jag väldigt förvånad. Jag brukar ju annars sova till 12 på dagen om jag får :p Då for jag och Stefan ut på en joggning runda, jätte skönt att röra lite på sig :) Sen blev det lite shopping i Göteborg efter att ha duschat och ätit frukost. Det spöregnade så innan jag hade kommit fram till nordstan var jag dyngsur! Jag köpte några linnen, t-shirtar, underkläder, smink och en kofta. Jag blev riktigt nöjd! :) Nu ska jag nog ta en liten prommis i kvälls solen innan jag går och lägger mig :)


Rörö, äntligen sommar!

Nu ligger jag och solar på rörö utanför Göteborg. Det är så fint väder, sol och lagom varmt :) jag kan ju hoppas på att jag blir lite brun innan jag kommer hem ;) Jag har varit duktig och tog en joggning runda i morse, super härligt! Nu ska jag fortsätta sola och så hörs vi kanske sen :)


Lill Lördag!

God kväll mina vänner! ;) Idag har jag jobbat hela dagen, eller från halv 8 till 3. Fast fick som tur var sluta tidigare, mycket skönt!
Sen for jag på sportringen och kollade på joggingskor, hittade ett par som var både sköna och snygga. Det gillas! :) Sen bjöd mormor och morfar på fika, gott va det! Efter det åkte jag hem och tog ett litet powernap innan middagen :) 
Annars är jag bara sjukt trött, höll på att somna i soffan idag då vi hade rast. Haha ;) Så det är skönt att sista dagen är imorgon och då jobbar jag bara till halv 3, sen blir det hem och packa det sista för på fredag åker vi till Göteborg. Eller vi åker halva vägen på fredag, jag tror vi skulle sova i Mora, det blir säkert bra! Så på Lördag åker vi resten :)
 
Nya skor :)
 

RSS 2.0