Tyska sen lunch! :)

Nu sitter jag på tyskan och tränar ord, det är så jobbigt... Men snart har vi lunch och sen bara två lektioner till innan vi slutar :)
Bea sitter och mobbar mig lite för att jag råkade skriva "att" med ett "t", men hallå jag är trött, inte efterbliven!!
Aja vi hörs sen :)
 

Grattis till mig! :D

Nu ska jag snart åka till skolan, vi har haft sovmorgon ända till 12:35, jätte skönt! :) Extra skönt eftersom jag fyller år idag :D
Idag har vi bara matte och svenska, sen sluta vi och då åker jag hem och äter god mat och tårta, sen ska jag på stallet en sväng också :)
Hoppas det blir en bra dag än fast det regnar..
 
 
 

Historia...

Nu sitter vi och har histora som jag tycker är väldigt jobbigt, vi ska svara på massa frågor om Forniten. Jag är trött vill sova, Onsdagar är den jobbigaste dagen...
 

4. En person du ser upp till

En person som jag ser upp till är nog mamma, hon var en sån fi
n människa och en underbar person. Jag saknar henne hela tiden och så mycket mer finns det väl inte att skriva om henne, hon var helt enkelt världens bästa mamma :)
 
Älskar dig<3
 
 

Kul på en Måndag :)

Nu är jag hemma efter en ganska jobbig dag i skolan och en trevlig kväll :)
Vi slutade tio i tre idag och det var ju skönt i alla fall, så efter skolan gick jag till mormor och morfar för att äta. Vi fick älgstek, potatis och sås, supergott!
Sen gick jag för att träffa Martina, men hon åt så då plockade Ante upp mig och så raggade vi ett tag tills Martina var klar :)
Jag och Martina satt på en bänk och pratade om allt och inget, sen så var Saga sär ett tag också, kul :) Men efter ett tag blev det kallt, så då var Ante så snäll att han räddade oss från kylan ;)
Nu sitter jag här och lyssnar på musik och ska kanske göra lite matte om jag orkar...
 
Saknar redan sommaren :(

Otur men kul kväll ;)

Igår när vi shoppat klart så kom Ted och Kugge och hämtade oss, men vi hann inte köra långt förrän det var något som gick sönder. Jag har ingen aning om vad det var eftersom jag inte kan någonting alls om bilar :p
Men som tur var kunde dom lämna bilen och det fixade sig.
Sen träffade vi några kompisar och hade trevligt med dom ända tills Dorineé kom och hämtade oss, men vi han inte köra långt förrän vi fick punka :p
Det stannade en bil och dom hjälpte oss med att sätta fast domkraften eftersom vi inte visste vart vi skulle sätta den :p
Så då gick det bra och vi kunde köra hem till långviksmon :)
Nu håller vi på att packa ihop så vi kan åka hem till Villis :)


Nu blir det stan!:)

Nu har vi ätit frukost och fixat oss så nu ska vi åka in till ö-vik :)
Få blir det shopping och sen ikväll ska vi förhoppningsvis träffa några kompisar :)


Svenska jobbar med bloggar..

Nu sitter jag på svenskan och vi håller på med bloggar. Man skulle göra en ny blogg tillsammans med någon annan men vi fick skriva på våran personliga blogg om vi ville (och om man har en).
Egentligen fattar jag inte riktigt vad vi ska göra eftersom jag är trött och har ont i huvudet, det känns som jag håller på att bli sjuk och det är helt fel läge för det nu!
Syftet med min blogg är att skriva om vad jag tycker och vad jag gör, så nu hoppas jag att uppgiften är färdig så vi kanske får sluta liiiite tidigare ;)

Hej fredag!:D

Då var det äntligen fredag igen, så skönt! Nu på morgonen har jag duschat, klätt på mig och sminkat mig, så nu håller jag på att packa klart det sista :)
Vi åker direkt efter skolan till ö-vik så jag måste ta min väska till Michaela nu på morgonen och då skjutsar vi henne till skolan på samma gång :)


Ridning och tårta :)

Efter middagen åkte jag ner på stallet och eftersom jag trodde att vi hade teori kom jag ungefär 5 minuter innan vi skulle börja. Men då visade det sig att vi skulle ha dressyr så då var det ju bara att skynda sig att byta om och fixa hästen. Det blev lite stressigt och vi blev lite sena, men eftersom vi var sista gruppen idag så drog vi bara över lite :)
Sockan var jätte duktig när vi skulle trava bommar och på ökad galopp, i början snubblade han lite men i slutet gick det super!:)
När jag kom hem fick vi jättegod tårta, när vi grattat klart min låsas mamma så gick jag och duschade :)
Nu ska jag nog lyssna på musik ett tag innan jag hoppar i säng, natti på er! :)


Godmat med familjen :)

Vid 4 tiden kom jag hem från skolan, då var jag duktig och dammsög hela rummet :)
Sen packade jag eftersom jag ska följa med Michaela och hennes familj till ö-vik i morgon eftermiddag :)
Nu ska vi äta god mat eftersom Ann-Jessica fyller år idag! Grattis till henne :)


Skolan typ..

Nu sitter jag på skolan med Michaela, Jessica och Bea, vi börjar halv då har vi historia...
Inte så kul, jag tycker inte om historia. Men det kommer bog gå bra ändå för sen har vi lunch :)


3. Dina kompisar

Mina kompisar är dom finaste och bästa som finns på denna jord. Jag kan prata om precis allt med mina vänner och dom lyssnar alltid.
Den som står mig allra närmast är Michaela som jag har kännt nästan hela mitt liv och vi har i princip gjort allt man kan göra tillsamans :)
Sen har jag massor av fler underbara vänner såklart, vissa jag har kännt vädigt länge och vissa som jag ganska nyligen har träffat :)
 
Lite gammal bild men kärlek ändå <3

läxor och sånt kul..

Idag har jag som vanligt varit på skolan och lunchrasten var två timmar lång så då passade jag på att gå en sväng till Martina och prata lite med henne :)
Sen hade vi två lektioner kvar innan vi fick sluta och gå hem, skönt att vi fick sluta lite tidigare i alla fall, istället för tio över 4 :)
Nu sitter jag hemma och ska nog ta och göra lite läxor. Vi har svenska tills på onsdag och så ligger jag efter i matten, sen ska jag försöka göra lite naturkunskap också.. Om jag fattar hur man ska göra för det är så jävla svårt :P
När jag har gjort det ska jag nog sitta framför teven ett tag och sen gå och lägga mig, är så sjukt trött :)
 

Fixat naglarna

Nu har jag målat naglarna, belv riktigt nöjd :)
 

2. Staden där du bor

Ja Vilhelmina, vad finns det att säga om det? :p
Nä men Vilhelmina är en jättemysig stad, fast det är ju ingen stad, utan ett samhälle. För det mesta tycker jag om att bo här, men ibland tycker jag det är alldeles för litet. Man kan ju t.ex inte shoppa här, det är dåligt.
Det som då är bra med att bo här är att alla känner ju alla, nästan. Ja jag vet inte men på något sätt finns det någon charm med det, det är mysigt :)
Så vissa dagar älskar jag och bo här och vissa dagar vill jag bara flytta här ifrån.

Mysig helg med mysiga personer :)

Nu har jag kommit hem och varit ute och fotat lite. Det är riktigt varmt ute när solen är framme än fast det är mitten på september, men det är bara mysigt :)
Min helg har i alla fall varit både bra och dålig. I fredags var vi några stycken hos Simon, det var kul, eller åtminstone det mesta av tiden.. Men allt blev bra till sist :)
Igår var jag och Michaela bara hemma, det var mysigt det också. Vi åt en god middag som hennes mamma gjorde, sen gick vi och la oss, vi var så sjukt trötta ;) 
Så i morse vaknade vid 9 och sen har vi bara myst framför teven och pratat :)
 

Fredag gillar vi!

Nu sitter jag på tyskan och läraren (Lena tror jag hon heter) har gemongång. Jag tycker verkligen inte om henne, hon har väldigt jobbig röst och är almänt jobbig.
Efter den här lektionen har vi i alla fall lunch sen två lektioner till...
Jag vill sluta, gå hem till Michaela och ta det lugnt, sen kanske fara ute en sväng :)

1. Berätta om dig själv

Jag heter Ragna och är 15 år, eller 16 om två veckor ;) Jag är alltså född 1996 och bor i det lilla samhället Vilhelmina, eller jag bor i en by ca 1 mil utanför. Där bor jag med min pappa Per, min låtsas mamma Ann-Jessica, min lillebror Isak och min halv-lillebror Arvid. Vi bor på en går och har en hel del djur som ankor, höns, kaniner, getter och min älskade lilla kissekatt Lisa :)
På fritiden brukar jag oftast vara med mina underbara kompisar, men ibland händer det även att jag är på stallet och rider. Ridning var ett mycket stort intresse förut men inte lika mycket nu p.g.a jag känner att jag inte riktigt har tid. Nu när jag har börjat gymnasiet så har jag inte lika mycket tid längre, och eftersom jag går Samhälls så är det rätt så mycket plugg..
Ja det finns väl inte så mycket mer att säga om mig, jag är nästan alltid glad och ibland alldeles för snäll :)
 

Kul med idrott..

Nu sitter jag på idrotten och svarar på tråkiga frågor om skelettet och musklerna. Jag är trött och har ont i halsen, det är därför jag inte är med. Det är nästan hellre så att jag hade varit med, för basket är ganska roligt, roligare än det jag gör nu i alla fall..
Men men, snart får vi lunch och då ska vi äta ;)
Nej men, jag har tråkigt, hejdå. 

30 Dagar

Okej, eftersom jag inte kommer på något att blogga om just nu så kör jag den här:
 
1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina kompisar
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Din familj
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högsta dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. En tid i ditt liv som du saknar
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagellack
24. Något jag längtar efter
25. Detta är jag beronde av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Sjukt jobbigt att vara sjuk ;)

Just nu sitter jag bara hemma och har allmänt tråkigt, ont i huvudet och är trött. Jag tycker verkligen inte om att vara sjuk än fast man slipper vara på skolan. Först hade jag verkligen ingen lust att åka till Heligfjäll idag och sova där tills i morgon med min klass. Men just nu skulle jag hellre vara där än att ligga hemma framför teven...
Men sånt är livet ibland, nu ska jag typ byta kanal eller något, det finns ju inte så mycket annat jag kan göra.
 

Tidsfördriv..

Personligt:
1. Ditt fullständiga namn? Ragna Sjölander (tänker inte säg mina mellannamn..)
2. Korrekt ålder? - 15
3. Längd? - 1,72
4. Vikt? - 65?
5. Smeknamn? - Ruggis och Ragnar typ :p 
6. Vart bor du? - forsnäs
7. Vad gör du på fritiden? - Är me kompisar och rider ibland
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Blond, blåa ögon, ganska lång

9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - Vet inte
10. Vad är du mest nöjd med? - Mina ögon
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - ?

12. Vad vill du jobba som äldre? - Ingen aning
13. Hårfärg? - Blond
14. Ögonfärg? - Blå
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Jag har svårt att bestämma mig, ibland
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Ibland
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - På en skala på 1-10 så 8 kanske
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? -  Kläder? :p jag har ju helst smink på mig också
19. Någon vana? - Vet inte
20. Lyckotal? - 21
21. Vad heter din bästa vän? - Michaela
22. Hur många nära vänner har du? - 5 typ 
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Nja
24. Vet många personer vem du är? - Ja dom flesta
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Nej
26. När var du senast med någon kompis? - Nu
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nej
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Michaela?
29. Vem sov senast hos dig? - Jonna

Romantik:
30. Vill du ha ett förhållande? - Ja
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Äldre

32. Är du kär? - Inte just nu
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - Nja
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - Snar kanske
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - ?
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Nja, det är ju insidan som räknas :)
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja, men bara om jag menar det

38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? -  Vet inte, känner inte alla :p
39. I din klass? - Hahah nej

Från kram till sex:
40. Har du kramat motsatta könet? - Japp
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? -Jao
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Yes
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Har hänt
45. Har du pussat den du tycker om? - Jaa
46. Har du pussat någon inför folk? - Jadå
47. Kysst någon inför folk? - Ja
48. Hånglat inför folk? - Jaa
49. Vem var ditt första hångel? - Emil kanske?
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - Två tror jag
51. Vem är ditt bästa strul? - Vet inte
52. Och vem är ditt senaste? - Jadu...
53. Ditt snyggaste hångel? - Hahah vet inte
54. Skäms du över att hångla inför folk? - Nej
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - Nope
56. Haft sex överhuvudtaget? - Ja

57. Hur gammal var du första gången? - 15
58. Hur gammal vill du vara första gången? - spela roll
59. Blivit dumpad efter sex? - nej
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Ja
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - Nej?

 

Tankar & skit:

62. Har du någon fobi? - tror inte det 
63. Har du någon allergi? - nej
64. Vad tänker du på innan du somnar? - olika
65. Vad är det första du tänker på när du ser en person? - beror på vem jag ser

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
 
66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - att någon tycker om mig
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - både och
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - båda
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - va?

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
 
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? -
Vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - icke oskuld med åldern 13-
75. Vänskap eller förhållande? - Båda
76. Snyggaste killen med sämst personlighet eller fulaste killen i stan med finast personlighet? - fulaste kille med fin personlighet
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - Det beror på
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 13
Skulle du?
 
80. Kunna byta liv med någon? - För en dag ja, annars nej
81. Isåfall vem då? - Någon med ett anorlunda liv jämfört med mig
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Jadu, mycket ;)
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Nej
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Ja det tror jag
85. Kunna sova ute på vintern? - ja
86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - Kanske det, isåfall typ usa
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Nej

Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - Nej
89. Vad klär du dig i oftast? - jeans, linne/tunika typ
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - Ja
91. Klär du dig dyrt? - nej inte så värst 
 92. Vad kör du på? - va?
Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? - japp
94. Haft sex? - ja
95. Fått en kram av en helt okänd? - Aa
96. Ringt någon? - Yes
97. Blivit uppringd? - Japp
98. Funnit kärleken? - Nej
99. Kollat på google? - Ja
SISTA FRÅGAN!
100. Hur lång tid tog detta? - 10 minuter kanske

RSS 2.0